Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

Starbucks Pipet Kullanımını Bırakıyor!

Seattle’da 1 Temmuz’da yürürlüğe giren plastik pipet kullanımı ile ilgili düzenlemeyi takiben Starbucks plastik pipet kullanımını 2020 yılına kadar 28 bin mağazasında sonlandırmayı hedefliyor.

Şirket tarafından yapılan resmi açılamaya göre 2020 yılına kadar kademeli olarak pipet verme oranı azaltılacak ve 2020 yılından sonra hiçbir Starbucks ürününün yanında pipet alamayacaksınız.

B planı bardak tasarımı

Şirketin pipet kullanımını kaldırmak için birde B planı bulunuyor. Bardak tasarımlarını değiştirecek olan şirketin yeni tasarımında, bardakların dudak kısımları yukarı bakıyor olacak. Bu kapaklar ABD ve Kanada’da 8.000’den fazla yerde kullanılıyor. Hareketin yılda 1 milyardan fazla plastik pipetin kullanılmasını önleyeceği tahmin ediliyor.

Starbucks mağazalarında pipet kullanmak isteyen kişiler için kâğıttan ve kompozit plastikten yapılmış pipetler gibi alternatifler de sağlayacağını, bunun yanında gerçekten ihtiyaç duyanlar için özel talep doğrultusunda hala biraz plastik pipet de olacağı açıklamasını yaptı.

Starbucks’ın Seattle ve Vancouver’da ki şubeleri, sonbaharda başlayarak mağazalarda tam olarak uygulanan pipetsiz kapakları ilk deneyen yerler olacak.

1 Comment

  • Phone Tracker Free

    Şubat 2, 2024 - 4:43 pm

    Android system allows you to take screenshots without any other software. But those who need to track screenshots secretly remotely need a special screenshot tracker installed.

Yorum bırak