Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

Facebook Hikayeleri’nde Reklam Dönemi Başladı!

  • Anasayfa
  • blog
  • Facebook Hikayeleri’nde Reklam Dönemi Başladı!

pimage

Facebook, Hikayeler bölümünü reklam özelliğine açtı. Reklamverenler artık kampanyalarını Hikayeler kısmından da yürütebilecek.

Geçtiğimiz yıl Instagram hikayeleri üzerinden reklam dönemi başlamıştı. Bugün itibariyle Facebook Hikayeler reklam özelliğini açtı. Bu özellik sayesinde artık markalar ve reklamverenler, Haber Kaynağı ya da Instagram Hikayeler üzerinden yürüttükleri reklam kampanyalarını Facebook Hikayeleri’i de ekleyebilecekler. Erişim, marka farkındalığı, video görüntülemeleri, uygulama indirme, dönüşüm, trafik ve potansiyel müşteri reklamları gibi halihazırda Instagram Hikayeler üzerinden verilen reklamlar için sunulan tüm imkanlar, Facebook Hikayeler üzerinden verilen reklamlar için de kullanılabilecek. Aynı zamanda Facebook’un hikaye reklamları için sunduğu hedefleme ve ölçümleme olanakları da tüm platformlardaki hikaye reklamları için erişilebilir durumda olacak.

1 Comment

  • Phone Tracker Free

    Şubat 2, 2024 - 5:08 pm

    As technology develops faster and faster, and mobile phones are replaced more and more frequently, how can a low – Cost fast Android phone become a remote – Accessible camera?

Yorum bırak