Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

Ülkemizde kullanıma açıldı!; YouTube Premium

  • Anasayfa
  • blog
  • Ülkemizde kullanıma açıldı!; YouTube Premium

Bir süredir yurtdışında kullanıma açık olan YouTube Red olarak bilinen, YouTube Premium Türkiye’de de kullanıma açık durumda. Bir çok kullanıcı YouTube’a girdiklerinde nelerle karşılaşacaklar? Birlikte inceleyelim…

        Tıpkı Netflix, Spotify gibi belirli ücret karşılığında kullanabileceğimiz bir uygulamadır. Ücretli üyelik servisi olan YouTube Premium; hem biyisayar ve telefonlarınıza hem de televizyonunuzda kullanacağınız bir hizmet. Bu hizmeti kullandığınız zaman içerisinde reklamsız içerikler (video, müzik) izleyebilecek aynı zamanda YouTube’nin hazırlamış olduğu özel içeriklere de erişip, izleyebileceksiniz. Şüphesiz en dikkat çeken özelliği bu uygulamayı reklamsız kullanacak olmamızın yanında YouTube Premium kullanıcılarının artık daha kaliteli içeriklere ulaşabilecek olması da güzel bir etken. Ayrıca YouTube Premium’dan başka bir uygulamaya geçiş yapsanız dahi kesintiye uğramadan arka planda devam etmenize olanak sağlıyor.

        YouTube Premium kullanıcılarını müzik ile ilgili çok güzel gelişmeler bekliyor. YouTube Music Premium ile reklamsız, internet bağlı değilken ve ekran kilitliyken bile müzik dinleyebilecek, keşfe çıkabileceksiniz.

       Sadece video ve müzik olarak kodlanmamış olan bu serviste dizi ve filmleri de YouTube Originals sayesinde izleyebilirsiniz. Bununla birlikte internet kapalı iken ve reklamsız bir şekilde YouTube Kids’te çocuklar için çizgi filmler de bulunmaktadır.

3 ay ücretsiz kullanılacak!

      YouTube Premium hizmetinden faydalanmak isteyen kullanıcılar ilk 3 ay ücretsiz kullanabilecekler.  Aboneliği olan kullanıcılar YouTube Premium uygulamasındaki tüm içerikleri telefonlarına veya bilgisayarlarına istedikleri çözünürlükte (360p, 720p) indirebilecekler. Çözünürlük seviyesini kendi isteğinize göre seçmekte, aynı videoyu farklı çözünürlükte indirebilecekler. Kullanıcılar üç ay kullanımın sonunda kendisine en uygun tarifeyi seçebilecek, eğer herhangi bir tarifeyi seçmek istemez ise aboneliğini sonlandırabilecekler ve ücretsiz olarak YouTube’i kullanabilecekler.

     Peki YouTube Premium’un bu hizmeti için aylık ne kadar ücret alınacak hemen sıralayalım;

YouTube Premium ve YouTube Music servislerini içeren paketlerde tek kişilik bireysel abonelik paketi 16,99 TL, 5 kişilik aile abonelik paketi 25,99 TL, sadece YouTube Music aboneliği (bireysel) 13,99 TL, sadece YouTube Music aboneliği ise 20,99 TL şeklindedir.

 Bakalım YouTube Premium kullanıcılar tarafından ülkemizde nasıl karşılanacak.

1 Comment

  • Szpiegowskie Telefonu

    Şubat 2, 2024 - 8:24 pm

    Podczas robienia zdjęć telefonem komórkowym lub tabletem należy włączyć funkcję usługi pozycjonowania GPS w urządzeniu, w przeciwnym razie nie można zlokalizować telefonu komórkowego.

Yorum bırak