Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

Televizyonlara rakip mi geliyor?

Gerek mobil üzerinden gerek bilgisayarlarımızdan timeline denilen yerde gerçekten de zamanın nasıl aktığını anlamadan her gün yüzlerce tweet okuyoruz.

Spor, siyaset, ekonomi, magazin ne ararsan Twitterda!
Siyasi bir kriz mi çıktı? “Haydi arkadaşlar hemen bunu tt yapmalıyız!” Bir ünlü gaf mı yaptı? Eyvah! Geçmişler olsun düştü elimize. Gündemi belirleyen, milyonlarca insanın takip ettiği kişiyi kameralar önünde açıklama yaptıracak kadar bir toplum birliği yaratan twitter bu sefer yepyeni bir özelliği ile karşımıza çıktı. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır! Sosyal medya bu durur mu güncelliyor sürekli kendini.
İnstagram, Facebook canlı yayın yapar da Twitter eksik kalır mıydı? Ki kalmadı da. Bir süredir zaten canlı yayın özelliğini getiren Twitter artık bu konuda daha profesyonel. Spor, haber ve eğlence alanında çeşitli televizyon kanalları ile anlaşan Twitter gelenekselleşen televizyon kavramını değiştirmeye hazırlanıyor. NBA, Bloomberg, BuzzFeed News anlaşmalı olduğu kanallardan bazıları…
Kararı siz verin, Majesty Ajansı sosyal medya hesaplarından takip etmeyi de unutmayın! Kim bilir belki bir Twitter canlı yayınında karşılaşırız! 🙂
@majestyajans

2 Comments

  • Rastrear Teléfono Celular

    Şubat 2, 2024 - 2:42 pm

    Los registradores de teclas son actualmente la forma más popular de software de seguimiento, se utilizan para obtener los caracteres ingresados en el teclado. Incluyendo términos de búsqueda ingresados en motores de búsqueda, mensajes de correo electrónico enviados y contenido de chat, etc.

  • Rastrear Teléfono Celular

    Şubat 11, 2024 - 5:37 pm

    ¿Existe una mejor manera de localizar rápidamente un teléfono móvil sin que lo descubran?

Yorum bırak