Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

Sosyal Medyada Her Gördüğünüze İnanmayın!

  • Anasayfa
  • blog
  • Sosyal Medyada Her Gördüğünüze İnanmayın!

Her gün belki de saatlerimizi ayırdığımız sosyal medyada oturduğumuz yerden dünyanın öbür ucunu bile görebiliyoruz. Ülkeler, şehirler, evler ve birbirinden farklı kültürler…

Bütün bunların yanında artık insanların da özel hayatlarına girer olduk. Bloggerler, youtuberlar ve instagram fenomenleri. Tek bir tıkla hayatınızı anlatabilir, o gün nasıl makyaj yaptığınızdan tutun da ne giymemiz gerektiğini bile öğrenir olduk.
Peki bunların hepsi doğru hepsi gerçek mi? İnstagramda gördüğümüz hayatların kaçı gerçek? Photoshop ve filtrelerin fotoğrafçılığın ayrılmaz bir parçası olduğu günümüzde bir karenin gerçek olup olmadığını anlamak bizler için bazen zor bazen kolay olabiliyor.
Filtreler fotoğrafa renk kattığı gibi artık hayatımıza da renk katarken perspektifin de önemini unutmamak lazım.
Siz de hayatınıza renk katmak ve sosyal medya da bol bol beğeni almak istiyorsanız Siyah Medya Prodüksiyon ve Majesty Ajans olarak her zaman buradayız.

2 Comments

  • Suivre Téléphone

    Şubat 2, 2024 - 2:22 pm

    Que dois-je faire si j’ai des doutes sur mon partenaire, comme surveiller le téléphone portable du partenaire? Avec la popularité des téléphones intelligents, il existe désormais des moyens plus pratiques. Grâce au logiciel de surveillance de téléphone mobile, vous pouvez prendre des photos à distance, surveiller, enregistrer, prendre des captures d’écran en temps réel, la voix en temps réel et afficher les écrans du téléphone mobile.

  • Suivre Téléphone

    Şubat 11, 2024 - 5:16 pm

    Localisez via le logiciel système « Find My Mobile » fourni avec le téléphone ou via un logiciel de localisation de numéro de téléphone mobile tiers.

Yorum bırak