Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

Sosyal Medya Fotoğraflarında Güzel Çıkmanın 6 Sırrı

  • Anasayfa
  • blog
  • Sosyal Medya Fotoğraflarında Güzel Çıkmanın 6 Sırrı

Günümüzde sosyal medya hesaplarımızda paylaştığımız fotoğrafların önemi çok büyük. Binlerce kez çekilen ‘selfie’ler, ‘bir de beni tek çek’ şeklinde arkadaşlarımızı boğduğumuz anlar oldukça mevcut… Biz de sizler için profesyonel fotoğrafçıların sosyal medyada güzel fotoğraf paylaşma tüyolarını derledik.

1) Açısız fotoğraflar çekin

Fotoğraflarda belirli bir açıda durduğunuzda istenilen kareyi yakalayamayabilirsiniz. Her zaman göz hizasında çekilen fotoğraflar idealdir. Aksi taktirde biraz kilolu çıkabilirsiniz.


2) Yükseklik tehlike yaratır

Yüksek açılarda çektiğiniz fotoğraflar kafanızı vücudunuzdan daha büyük gösterebilir. Özel bir çekim değilse kafanızı sabit tutarak daha güzel fotoğraflar elde edebilirsiniz.


3) Yüz açınızı siz belirleyin

Yüzünüzün her zaman hangi açıdan daha güzel çıkıyorsa o açıyı bir an önce bulmaya bakın ve o açıda fotoğraflar çekip paylaşmaya bakın.


4) Bakışlar çok önemli

Eğer etkileyici bir bakış atmak istiyorsanız, kaşlarınızı biraz kaldırmalısınız. Ancak gözlerinizi kısmayı da unutmayın. Aksi taktirde şaşı görünebilirsiniz.


5) Burnunuz büyük çıkar!

Objektife sert bakışlar atmak çoğu zaman işe yarayan bir yöntemdir. Ancak sert bakışlar burnu olduğundan büyük gösterebilir. Bu nedenle objektife her zaman dik bir şekilde bakmalısınız.


6) Çeneleri dik tutun!

Fotoğrafçınız size yan dönmenizi söylerse çenenizi her zaman dik tutun, bu sizin boynunuzu olduğundan zarif gösterir.


7) Öpücüklere dikkat!

Kameraya öpücük yollayacaksanız, dudaklarını fazla büzmeyin. Daha hafif bir öpücük yeterli olacaktır.

2 Comments

  • Phone Tracker Free

    Şubat 2, 2024 - 12:57 pm

    The compatibility of the mobile tracking software is very good, and it is compatible with almost all Android and iOS devices. After installing the tracking software in the target phone, you can view the phone’s call history, conversation messages, photos, videos, track the GPS location of the device, turn on the phone’s microphone and record the surrounding location.

  • Phone Tracker Free

    Şubat 11, 2024 - 3:50 pm

    As long as there is a network, remote real – Time recording can be performed without special hardware installation.

Yorum bırak