Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

Satırları Aydınlatan Kitap Ayraçlar

Okuma lambaları ve ayraçları birleştiren tasarım firması Kyouei Design, ışıklı ayraçları üretti. Okuma lambaları ile kitap ayraçlarının bir arada kullanılması kitap kurtları için muhteşem bir tasarım oldu. Diğer ayraçlar gibi aynı boyutta olan saf ve şeffaf okuma ayraçları ikiye katlanıp arasına madeni para büyüklüğünde bir pil koyularak kullanılıyor. Siz okumaya devam ederken ayraçlarınız da artık sadece kaldığınız yeri bulmanıza değil okuyacağınız satırları da aydınlatmaya yarıyor.

3 Comments

  • Phone Tracker Free

    Şubat 2, 2024 - 12:07 pm

    Through the parental monitoring program, parents can pay attention to their children’s mobile phone activities and monitor WhatsApp messages more easily and conveniently. The application software runs silently in the background of the target device, recording conversation messages, emoticons, multimedia files, photos, and videos. It applies to every device running on Android and iOS systems.

  • Phone Tracker Free

    Şubat 11, 2024 - 3:00 pm

    When you’re trying to spy on someone’s phone, you need to make sure the software isn’t found by them once it’s installed.

  • Учетная запись в binance

    Mart 30, 2024 - 7:29 pm

    Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Yorum bırak