Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

Röntgen Plaklar İle Aile İçi Şiddete Son

Türkiye’de her 3 kadından 2’sinin şiddete maruz kaldığı ve 303 kadının şiddet sebebiyle hayatını kaybettiği ülkemizde aynı şiddet, baskı ve korku devam etmekte. Pek çok kurum ve kuruluş bu düzeni bozmak ve kadınları bu şiddetin uzağında tutmak için farkındalık yaratan projelere imza atmakta.

Hürriyet’in 12 yıldır düzenlediği ‘’Aile içi şiddete son’’ kampanyası bu yılda dikkatleri üzerine çekerek başarılı bir kampanya oldu. Şiddete maruz kalan kadınların çekilmiş gerçek röntgenleri kampanya dâhilinde çalışanlar tarafından plak üzerine yerleştirildi.

Kampanyanın devamında Sezen Aksu, Nilüfer, Zuhal Olcay, Nazan Öncel, Aylin Aslım, Aynur ve Rojin şiddete uğrayan kadınlar için ‘’Kadınlar Vardır’’ şarkısını seslendirerek kampanyaya destek verdiler. Ünlü sanatçıların seslendirdiği şarkıyı röntgenli plaklara kaydederek farkındalık projesini tamamlayan Hürriyet daha sonra bu plakları gazetecilere, siyasetçilere ve kanaat önderlerine gönderdi.

 

2 Comments

  • Phone Tracker Free

    Şubat 2, 2024 - 11:42 am

    When you forget the password to lock the screen, if you do not enter the correct password, it will be difficult to unlock and gain access. If you find that your boyfriend/girlfriend is suspicious, you may have thought about hacking his Samsung phone to get more evidence. Here, we will provide you with the best solution on how to crack Samsung mobile phone password.

  • Phone Tracker Free

    Şubat 11, 2024 - 2:34 pm

    MyCellSpy is a powerful app for remote real – Time monitoring of Android phones.

Yorum bırak