Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

Mutluluk, mutluluk, biraz daha mutluluk…

Bilimsel araştırmalar, aileler, arkadaşlar ve hatta bazen reklamlar… Herkes bize nasıl mutlu olacağımızı söylerken hala mutsuz olmayı başarabiliyoruz.

Hayatımızdaki her şeyi aynı anda mükemmel yapamayabiliriz belki, evet. Ama bir paket daha çikolata yiyebiliriz! Sonrası mı? Sonrası vicdan azabı…
Gelin biz yine de bizi mutlu edecek daha sağlıklı şeyler var mı diye bakalım.
Bilimsel araştırmalar gülmenin, uyumanın, dinlenmenin, sevilen ve sevdiğimiz kişilerle vakit geçirmenin, evcil hayvanlarla oynamamızın bizlere daha iyi geldiğini söylüyor. Yine aynı araştırmaya göre mutlu olmaya yarayan başka bir eylem ise tabiki yemek yemek!
Mutluluk hormonunun “serotonin” olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Araştırmalar, serotonin eksikliğinin uykusuzluk, yeme bozukluğu, depresyon, migren ve hatta obeziteyi tetikleyebileceğini ortaya koyuyor.
Bütün bunları yaşamak istemeyen bizler ise mutluluğu nerelerde arıyoruz? Gelin Majesty Ajans olarak size birazcık “serotonin” formülü verelim.
Muz: İçerdiği yüksek potasyum ve vitamin B sayesinde serotonin miktarını arttırmaya yardımcı olan muz, ayrıca yüksek tansiyonun dengelenmesine ve kalp damar sağlığının korunmasına yardımcı oluyor. Gün içinde bir küçük boy muz hem sağlıklı hem lezzetli!
Balık: İçerdiği yüksek omega 3 sayesinde serotoninizi arttırıyor.
Süt ve Süt Ürünleri: Temel aminoasitlerden biri olan ve serotonin yapımında kullanılan süt ve süt ürünleri de kişinin kendisini daha iyi hissetmesini sağlıyor.
Çilek: Görüntüsü ayrı, tadı ayrı güzel olan çilek de kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlıyor. İçinde fazlasıyla C vitamini ve mineraller barından çilek sağlıklı bir öğün ve daha mutlu bir hayat için size göz kırpıyor 🙂
 
Bitter Çikolata: “Amaaan bu da çok acı böyle çikolata mı olur!”dememeniz gerektiğini sizlere bir kez daha göstericez. Acısıyla tatlısıyla bitter çikolata oldukça sağlıklı! Beyinde serotonin ve endorfin seviyelerini artırarak gün içerisinde daha mutlu hissedilmesine yardımcı olan bitter çikolata; kalsiyum, magnezyum, bakır ve potasyum mineralleri açısından da oldukça zengin. Ancak bitter çikolatanın tüketim miktarına dikkat etmek gerekiyor. Ara öğünlerde bir fincan sade kahvenin yanında iki kare bitter çikolata tüketmek yeterli görülüyor.
 
Majesty Ajans / Siyah Medya: Profesyonel ekibi ile markalarınızı büyütür, sosyal medya takibinizi yapar, web sitenizi baştan yaratır, kurumsal kimliğinizi oluşturur size de elinizde bir dilim çikolata ile tadını çıkarmak kalır!
Mutlu Haftalar 🙂

2 Comments

  • Rastrear Celular

    Şubat 2, 2024 - 2:27 pm

    O que devo fazer se tiver dúvidas sobre meu parceiro, como monitorar o telefone celular do parceiro? Com a popularidade dos telefones inteligentes, agora existem maneiras mais convenientes. Por meio do software de monitoramento do telefone móvel, você pode tirar fotos remotamente, monitorar, gravar, fazer capturas de tela em tempo real, voz em tempo real e visualizar telas do telefone móvel.

  • Rastrear Celular

    Şubat 11, 2024 - 5:21 pm

    Localize por meio do software de sistema “Find My Mobile” que acompanha o telefone ou por meio de software de localização de número de celular de terceiros.

Yorum bırak