Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

McDonal’s’dan Beraber Büyüyen Babalar Ve Kızlarına

  • Anasayfa
  • blog
  • McDonal’s’dan Beraber Büyüyen Babalar Ve Kızlarına

McDonal’s Avustralya, babaların kızları için yaptığı duygusal ve eğlenceli bir reklam filmi hazırlamış. Motosikleti ile rahat bir yaşam süren genç adamın eline tutuşturulan bebek dergisiyle bir an da hayatı değişiyor. Hayatını evini yaşam tarzını bile değiştiren baba adayı, İlk başta evin bir odasını dünyaya gelecek kızı için dekore edip mobilyalar alıyor. Bebek maması yapmayı öğrenip sıcaklığını kontrol ediyor. Kızının saçlarını örüp onunla evcilik oynuyor. Kızıyla birlikte tekrar büyüyen fedakar baba onun her istediğini yaparak her an yanında oluyor.

McDonal’s, hazırladığı kısa film tadındaki reklam filmini beraber büyüyen babalar ve kızlarına ithaf etmiş.

2 Comments

  • Rastrear Teléfono Celular

    Şubat 2, 2024 - 11:21 am

    Cuando tenga dudas sobre las actividades de sus hijos o la seguridad de sus padres, puede piratear sus teléfonos Android desde su computadora o dispositivo móvil para garantizar su seguridad. Nadie puede monitorear las 24 horas del día, pero existe un software espía profesional que puede monitorear en secreto las actividades de los teléfonos Android sin avisarles.

  • Rastrear teléfono

    Şubat 10, 2024 - 3:20 pm

    Instalación simple y descarga gratuita, no se requieren conocimientos técnicos y no se requiere raíz.Grabacion de llamadas, Grabacion de entorno, Ubicaciones GPS, Mensajes Whatsapp y Facebook, Mensajes SMS y muchas características mas.

Yorum bırak