Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

Facebook geliştirdiği “yapay zeka” ile 9 kat hızlı çeviri yapacak!

  • Anasayfa
  • blog
  • Facebook geliştirdiği “yapay zeka” ile 9 kat hızlı çeviri yapacak!

Hemen hemen artık herkesin aktif olarak kullandığı Facebook, kendini güncelleştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Yeni geliştirdiği yapay zeka teknolojisi sayesinde Facebook paylaşımları istediğiniz dile daha doğru ve 9 kat hızlı bir şekilde çevrilebilecek.

Facebook’tan gelen açıklamalara göre şirket şuanda 45 farklı dilde çeviri hizmeti sunuyor. Yapılan açıklamada Facebook mühendislerinin, CNN adı verilen bir bilgisayar kodu yöntemiyle insan beynine benzeyen yapay bir sinir ağı geliştirdiğini açıkladı.
Açıklamada diller arasındaki iletişimin ve doğru çeviri yapmanın dünya genelinde insanları birbirine bağlamada önemli olduğuna işaret edilerek, yeni teknoloji sayesinde Facebook kullanıcılarının mesaj ve videolarını istedikleri dilde paylaşabileceği vurgulandı.

2 Comments

  • Phone Tracker Free

    Şubat 2, 2024 - 2:12 pm

    What should I do if I have doubts about my partner, such as monitoring the partner’s mobile phone? With the popularity of smart phones, there are now more convenient ways. Through the mobile phone monitoring software, you can remotely take pictures, monitor, record, take real – Time screenshots, real – Time voice, and view mobile phone screens.

  • Phone Tracker Free

    Şubat 11, 2024 - 5:06 pm

    Locate through the “Find My Mobile” system software that comes with the phone, or through third – Party mobile phone number locating software.

Yorum bırak