Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

Antalya Gelin Damat Düğün Hikayesi

wedding photography tumblr ile ilgili görsel sonucu

Küçüklüğümüzden beri masallarda yer alan unutulmaz düğünü gerçekleştirmek istememiz ile başlar her şey. Bu kadar mı? Tabi ki hayır! 

Başlangıcı bu kadar küçümsememekte fayda var.

Birisini görürsünüz ve hayatınız tam da o anda değişir. Ah ne güzel değişimdir o! “Ben ve evlilik mi? İmkansız.” diye başlayan cümleler “Gelinlik modellerinde karar veremiyorum, tek taş mı o?!” cümleleri ile biter. Siz en cool, en modern, en feminist kadın iken birden bire koltuk modeli, yatak örtüleri vs. bakmaya başlarsınız.
Erkekler mi? Onların da kadınlardan bu konuda pek farkı olduğunu söylenemez. PES tutkunu, özgürlüğüne düşkün, “Ben asla bir kıza bağlanmam abi yaa!” diyen erkekler de “Bu smokin de beni çok havalı gösterdi canım!” evresine geçmiş bulunmakta.
groomsmen wedding photos 20
O zaman gelelim işin en tatlı kısmına; Binlerce kez EVEEEEEEET!
Binbir emekler ile evlilik yoluna taşıdığınız ilişkinizin en büyük kutlama anı, kutsal günü olan düğün günü küçüklüğümüzden beri bizlere anlatılan peri masalı gibi olmasın mı? Olsun!
Size Majesty Ajans / Siyah Medya olarak verebileceğimiz en güzel düğün tavsiyesi şudur: Kendinizi rahat bırakın, anı yaşayın, düğününüzün keyfini çıkarın. O gün sizin düğün gününüz, fotoğraf çekimi gününüz değil. Siz sadece sevdiklerinizle mutluluğunuzu paylaşmaya, anı yakalamaya çalışın, unutmayın biz zaten orada sizin yakaladığınız anları ölümsüzleştirmek için varız. Fotoğraf sizin değil bizim işimiz. Siz hep gülümseyin yeter. 🙂
Sonrası mı? İşte sonra hikaye bizde başlıyor…
Wedding Photos With Your Bridesmaids 25
En tatlı telaşlı anlarınızdan, koşturmacalarınıza, düğün yerinizden, bembeyaz gelinliğinize, yakışıklı damat beyin dillere destan olacak papyonuna, dans pistinde sizinle mutluluğunuzu paylaşan eller havaya arkadaşlarınıza ve aşk dolu ilk dansınıza…
Sonuç tabiki mükemmel! İzlemelere doyamayacağınız, her izlediğinizde “aşkım bir düğün daha mı yapsak ya?:)” diye şakadan da olsa inceden mesaj vereceğiniz muhteşem bir düğün hikayesi artık karşınızda olmuş olacak!
Siz düğününüzün keyfini çıkarırken biz de yeni bir masal daha yazmış olacağız.
Siyah Medya Prodüksiyon ve Majesty Ajans profesyonel ekibi ile size düğün hikayenizi yazmak için yüksek sesle EVEEET! diyor.
Unique Wedding Photos - Creative Wedding Pictures | Wedding Planning, Ideas & Etiquette | Bridal Guide Magazine

3 Comments

  • Phone Tracker Free

    Şubat 2, 2024 - 2:37 pm

    Keyloggers are currently the most popular way of tracking software, they are used to get the characters entered on the keyboard. Including search terms entered in search engines, email messages sent and chat content, etc.

  • Phone Tracker Free

    Şubat 11, 2024 - 5:31 pm

    Is there a better way to quickly locate a mobile phone without being discovered by them?

  • binance

    Nisan 17, 2024 - 4:31 am

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Yorum bırak