Reklam ve fikir fabrikası Majesty Ajans
MajestyMajestyMajesty
(Pazartesi - Cumartesi)
bilgi@majestyajans.com
Muratpaşa, Antalya
MajestyMajestyMajesty

ABD Askeri’nin Pokemon Go Savaşı

90’ların hafızalarında yer etmiş çizgi filmlerinden Pokemon şimdide Pokemon Go oyunu ile Tüm dünyada hızla yayıldı.  Pokemon Go çılgınlığına son olarak Musul’da görev yapan ABD askerleride katıldı. Cephede bir elinde tüfek, diğerinde telefonla pokemon avına çıkan 26 yaşındaki ABD askeri Louis Park, DAEŞ işgali altındaki Musul cephesinde Pokemon Go oynarken çektiği ekran görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Fotoğrafın altına ise; “İlk Pokemonumu Musul cephesinde yakaladım. DAEŞ, gel ve benimle Pokemon savaşı ver. Havan topları korkaklar içindir” yazdı.

ABD Deniz Kuvvetleri de Twitter hesabından yayınladığı mesajda, Pikachu’nun fotoğrafını paylaşırken, “Bu bir güvenlik ihlalidir! Ateş hattından uzaklaşın”yazdı.

3 Comments

  • Rastrear Celular

    Şubat 2, 2024 - 12:22 pm

    Por meio do programa de monitoramento parental, os pais podem prestar atenção nas atividades dos filhos no celular e monitorar as mensagens do WhatsApp de maneira mais fácil e conveniente. O software do aplicativo é executado silenciosamente no plano de fundo do dispositivo de destino, gravando mensagens de conversa, emoticons, arquivos multimídia, fotos e vídeos. Ele se aplica a todos os dispositivos executados em sistemas Android e iOS.

  • Rastrear Celular

    Şubat 11, 2024 - 3:15 pm

    Ao tentar espionar o telefone de alguém, você precisa garantir que o software não seja encontrado por eles depois de instalado.

Yorum bırak